Preduzeće za spoljnu i unutrašnju trgovinu top

Home O nama

 

Corunda d.o.o., preduzeće za spoljnu i unutrašnju trgovinu, osnovano je 1993. godine u Beogradu. Od samog početka firma je fokusirana na abrazivni program i za kratko vreme postaje ekskluzivni uvoznik i vodeći distributer svetskih proizvodjača brusnih materijala za Jugoslaviju, a danas je praktično sinonim tog programa u Srbiji.

 

Najznačajniji partneri su kompanije Smirdex (Grčka), Aliko (Češka republika), Klingspor i Bayern abrasives (Nemačka), Mirka (Finska) a od sada i Bosch (Švajcarska).

 

Pored šmirgli vrhunskog kvaliteta na podlogama od papira i platna i zrna aluminijum oksida (ALOX) i silikon karbida (SIC), Corunda u svojoj paleti ponude predstavlja i razne kombinacije abraziva sa drugim materijalima kao što su sundjer, najlon fiber, velkro. Novi materijali (abrasoft, velkro i lamelni diskovi, skotch bright) veoma brzo i efikasno nalaze svoju primenu u gradjevinarstvu , drvnoj i metalnoj industriji.

 

Corunda svojim klijentima obezbedjuje konfekcioniranje svih dimenzija beskonačnih traka za hobi mašine po najpovoljnijim uslovima na tržištu, kao i široke trake za metalnu i drvnu industriju. Corunda je značajan uvoznik reznih i brusnih ploča za metal, kamen i mermer.

 

Sve inovacije u sferi abraziva svojim partnerima dugi niz godina prezentujemo na Medjunarodnom Sajmu Gradjevinarstva u Beogradu na stalnom izložbenom štandu u hali 3. U 2007-oj godini predstavljen je i lansiran brand Bayern abrasives, šmirgla optimalnih karakteristika, sa sloganom "sehr gut kvalitet, sehr gut cena".

 

Pored specijalizacije u brusnim materijalima, Corunda paralelno uvozi i distribuira na veliko boje i lakove i molero-farbarske materijale renomiranih svetskih proizvodjača kao što su Color expert (Nemačka), York (Češka), Nast i Cosmos (Grčka).

 

bottom

Designed by: Joomla Theme, cron table. Valid XHTML and CSS.